Pamukyanakasaf Kocaali hakkında bilgisi olan veya orada yaşayan var mı? İklimi, gezilecek yerleri, ulaşım, hastane, market, mağaza vb. Olanakları, gezilecek yerler, kira ve ev fiyatları gibi konular hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim.
CansuReis Pamukyanakasaf Teyzem oturuyor orda 1000-1500 civarı sıfır evde oturabilirsin kocaali karasunun aksine daha sakin tek bir ortada bulunan merkez gibi bir yeri var çoğunlukla ağaçlı kısımları var sıradan küçük bir yer işte
cikolatali_waffle Pamukyanakasaf kocaelideyim. Bölge bölge değişiyor kiraları felan. Benim bulunduğum yer başiskele diye geçiyor. Yeşillik,dağ ortamı. Ben seviyorum. Bulunduğum yer sessiz sakin tabii ama gelişiyor her geçen gün yeni siteler yapılıyor keşfedildi buralar da 😄
Tugkaninannesi Pamukyanakasaf biz korfezdeyiz. Guzel eski olmayan bir evde oturayim derseniz 2000 civari kiralar asiri artti maalesef. Basiskele yuvacik taraflari cok guzel , yesillik koy havasi gibi firsat buldukca kacip gidiyoruz oralara. Onun disinda ben sevemedim buralari maalesef havasi coook kirli.
Pamukyanakasaf cikolatali_waffle teşekkürler ama benim sorduğum Kocaeli değil Sakarya nın kocaali ilçesi😁
Pamukyanakasaf Tugkaninannesi teşekkürler ama benim sorduğum Kocaeli değil Sakarya nın kocaali ilçesi😁