elcn4139 primanin bezine yakın be, hangisi? prima kullaniyorim ama fiyati yüksek geliyor. pisi oldugu icin bunu aldim molfix pisik yapti. migrosun bezini diyorle ama.kullanan varni
Mrbmrb elcn4139 bezi internetten mi alıyorsunuz. Marketler aşırı pahalı. Ben primayı netten alıyorum büyük paket
guveninannesi elcn4139 aynı dertlerim vardı doğduğundan beri prima kullanıyorum bende geçen gün markette gördüm deniyim dedim bebem natural primadan hiçbi farkı yok ve hatta oğlumun az olan pişiğini geçirdi fiyatıda çok uygun bide Türk malı taşırma falanda kesinlikle yok bi dene derim canım o fiyata o kalite ben şaştım kaldım açıkçası beklemiyodum o kadar güzel olmasını 5 numara 24 lü bez 22 küsürdü fiyatı düşün
girlandboyandmumy_ elcn4139 e bebek markası olan baby me bezini de beğenen çok ama ben denemedim minies kullanıyorum doğduğundan beri bi problem yaşamadık o yüzden değiştirmedim
guveninannesi elcn4139 yok canım reklamlarda çıkıyo ya bebem natural marka bez marketlerde var migros değil çok güzel bi bez
Busranehirmila elcn4139 kesinlikle baby turco doğadan 👍🏻 Her bebek farklıdır ama primadan geçebildiğim tek bez herhalde. Hala gece prima kullanıyorum alışkanlıktan. Fakat mükemmel bez harika. 2 gün kızarıklık oldu asla pişik değil ve o kadarı normal. Zaten çapraz kullanarak bırakmak gerekiyo yani iki üç gün bi babyturco bi prima kullandım giderek primanın yerini babyturco aldı ve hiç sorunumuz yok
anayimbennana elcn4139 sleepy bio natural çok güzel ama oda heryerde bulunmuyor internetten almak lazım oda heran olmadığı içşn bende mecbur prima kullanıyorum😞
Nrc-2 elcn4139 kızıma doğduğunda prima aldık ve entrsan şekilde pişik yaptı sonrasında e bebeğin kendi bezini denedim çok memnunum kızımda pişik hiç yapmadı