Atacan27 adastra 😍 teşekkür ederim 2 yıl sonra parka gidip yiycez malum covidden hiç gitmedim annem de görsün yaşadığım yeri diye götürcez piknik gibi 😍
Sebnem-Erseker Biranne00 yaa evet öyle sanırım 🤣 virgül olmayınca yanlış anlamışım 🙈 neyse unutalım bunu utandım🙈🤣
TheBaby 2prenss_annesieliff_ Bugün tavada kanat düşünüyorum. Diyette olduğum içinde yanına bol yeşillik ve 3 dilim karpuz, ayran😁
Balkizlarim Sebnem-Erseker ilk önce yarmayi pişiriyoruz sonra onun suyunu döküp mısırı ekliyoruz sonra terbiye yapiip ekliyoruz yarmanin içine isterseniz nane de atabilirsiniz hatta nefis yemek tarifleri burdan bakın mısırlı ayran çorbası da deniyor soğuk sıcak da içiliyor 😘☺️
biregesevdasi 2prenss_annesieliff_ tarhana çorbası yoğurtlu karışık kızartma havalar çok sıcak olduğundan eşim yemek yemiyor aperarif şeyler istiyor☺️
BarlasMomm tosbikannesiii kadinbudu koftenin tarifini verebilir misiniz. Dun yaptim bende olcuyu tutturamdim galiba tam pirinci az geldi gibi yada ben mi yanlis yaptim bilmiyorum ilk defa yaptim 😄
tosbikannesiii BarlasMomm canım ben 1 çay bardağı pirinç kullanıyorum 500 gram kıymaya tam oluyo soğanı kavuruyorum kıymanın bir kısmını kavuruyorum birazını da çiğden koyuyorum Pirinci haşlayıp karıştıyorum 1 tane yumurta karabiber tuz katıp yarım saat dolapta bekletiyorum sonra çıkarıp şekil verip yumurtaya galeta ununa batırıp kızartıyorum ☺️