merve_94 AygulSina valla cnm 18 ocakta oldum ben 3 4 gün sürdü sonra ocak 25 inde bi daha oldum oda 1 hafta sürdü o zamandan bu zamana da daha da olmadım
Aysegulisaa54 AygulSina 7 kasımda dogum yaptım hala olmadım ama adet öncesi olan agrılarım var acaba olurmuyum bilmiyorum🤷♀️
AygulSina sineeemy 1 yila kadar olmaya biliyomusun benim sutum azaldi belki o yuzden erken gelmiştir bilmiyorum
TuubaNil AygulSina bende sezaryen Doğum yaptım 39 sürdü kanamam sonra 53. Gün böyle baya ağrılı tek gün süren lekelenme şeklinde çok az kanama oldu adet mi bilmiyorum 🤷♀️ tabi
Oznur AygulSina 4.5 ay sonra oldum ilk adeti ilk simsiyah geldi sonra normal geldi 3 4 gun sürdü normalde de o kdr surerdi
AygulSina Oznur renk olarak normalde cok yogun geldi iste hala devam ediyor 5ci gun bugum kemiklerim agriyor bugun
AygulSina Aselif normal duzende mi oluyor yani dogum yapmadan once nasil geliyorsa gunu miktari vs vs normal mi hepsi
Aselif AygulSina evet canım hemen düzene girdi bnm hiç düzensizlik yaşamadım emziriyorum ben de süt korur olmazsın dediler ama oluyorum