Tugcecivan Bebeğim dış cikartirken bile ateşi çıkmamıştı yıkadım calpol şurup verdim uyutuyorum ama kalktığında yine aynı olursa ateşi endiselenmelimiyim
Nefeshiramm Tugcecivan 37.5 ateş sayılmıyor diye biliyorum ama tabi emin değilim öyle hatırlıyorum sadece yani calpol verecem kadar Bi ateş yok
mertalibrother Tugcecivan ishal kusma ateş salgını var bu ara dikkat et canım dün serum yedı bebegim ve hastanede cocuk ve bebekle doluydu
tosbikannesiii Tugcecivan benim bebeğim de de oldu 2 gün 37.8lerdeydi sonra bi kaç ishal oldu geçti salgın var bende yaşadım çok yüksek bi Ateş değil ılık duş aldırın ılık suyla eklem yerlerini kompleks yapın geçer inşallah
Tugcecivan mertalibrother Evt salgn olduğunu bnde duydum ya gerçekten çokmus neden acaba ya ? Birde ateşi kcti sizinkinin
mertalibrother Tugcecivan nedenini hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ Ateş 39lara cıktı doktora giderken 38 düştü serumdan sonra bir kaç kez daha oldu ateş düşürücüyle atlattık eger geçmeseydi doktor antibiyotik başlatıcaktı Yükselen ateşiniz varsa doktora görünmenizi öneririm
Nurell Tugcecivan doktora gidin endişe tabi olsun biraz salgın var ama doktora giderseniz gerekli seyleri soyler icinizde rahat eder
Ltprknn Tugcecivan bu ateş alından mi ? Benim derecem hem alın hem kulak Alından olctugumde 37.4 du kulak 38 hemen hastaneye gittim ishal de vardı.antibiyotik başladı malesef.ishalse vakit kaybetmeyin
Ltprknn Tugcecivan calpol verdiğiniz için de baskılama yapacaktır şu an salgın var.kusma da eşlik ediyor bazı çocuklarda iş oraya gelmeden bir doktor görse iyi olur