elifklkn Kızlar 4 aylık bebeğim aşırı terliyor. İzmit’ te yaşıyoruz. Hava çok sıcak ama bebeğim benden bile fazla terliyor. Kafası daima ıslak, hele de emzirirken su içinde kalıyor resmen. Ayaklarının altı bile terliyor. Bu normal mi
Kaganozge elifklkn 43 günlüğüz, aynı şekilde terleme durumu var bizde de. Sürekli kıyafetini degistiriyorum. Özellikle emzirme sirasinda daha fazla terliyor klimali odada dahi
minnosum25 elifklkn eğer bu dediğiniz kadar terliyorsa biraz su vermenizde fayda var çünkü terle baya bir su atyor vücudu
AlevMelek Benim bebeğim de 8.5 aylık üstü sürekli ıslak doktorumuza da sormadım normal mi ben de anlamıyorum danışan var mı acaba doktorlarına ..
minnosum25 AlevMelek çok güzel miktarı içsin hem ay olarakda büyük bu scaklarda çok normal terle attığını ancak öyle karslyordur istedikçe verin rahatlar
Sinon 25 günlük bebeğim var o bile terliyor üstelik sadece zibin giydiriyorum Ankaradayım. Sürekli emzirmeye çalışıyorum. Gündüz uykuları bu sebeple çok kötü gece hava biraz serinleyince daha iyi uyuyor Allah yardımcımız olsun 🤲