34_21_23 Neslihan1903 aaa ben şuan ilk reglimi oldum ve sütüm bi kaç gündür aşırı azaldı bende kuruyor diye düşünmüştüm bunu duyduğuma sevindim
Neslihan1903 34_21_23 bende duymuştum inanmamıştım benimde 2. Reglim geçen ay bu kadar azalmamıştı anlamadım kızım 4 ay 10 günlük Allahtan duymuştum önceden yoksa gerçekten çok üzülürdüm sizde üzülmeyin 2 güne düzelecekmiş
Yavuzegeninannesi Neslihan1903 ah evet 5 aylık 2 seferdir adet oluyorum valla süt gelmiyor bacım adet bitti dün 150 cc süt sağdım 😥
Neslihan1903 Yavuzegeninannesi geçen adetimde olmadı bacım öyle bunda baya azaldı sağıyorum 50 ml çıkıyor şaşırdım kaldım normalde tek göğüsten 120 çıkar doktor normal dedi ama bebeğin aç kalmaz dedi bebek çekince yeterince alırmış pompaya gelmezmiş azaldığı için hormonlardan dolayı
Yavuzegeninannesi Neslihan1903 valla bem 5 aydın sağarak besliyorum hep görüyorum yani ne kadar geldiğini bariz azalıyor benim sütüm
Neslihan1903 Yavuzegeninannesi bende sağıyorum 3 aydır meme reddi yaşıyoruz bu gün çok zorlandım gerçekten ama doymayıncada emmeye başladı 😂
merwick Neslihan1903 evet bende de öyle olmuştu çok çıkan sütüm yarıya düşmüştü, hep sağarak besledim ben oğlumu ve regl olduktan sonra sütü içmekte istememişti malesef
Neslihan1903 merwick emiyor ama hemen kafasını çeviriyor zaten sıkıntılı emme işi bilemedim valla uğraşıyoruz işte öyle böyle
Neslihan1903 Yavuzegeninannesi benimki 2 ay emdi arada emiyor bende mecbur sağıyorum ne yapak bir şekilde büyüyecekler inşallah