TheBaby Aselduru88 Bunlar dökülecek ama. Neden üzülüyorsunuz. Sonuçta dişi var. Önemli olan bunlar dökülünce çıkacak olan kalıcı dişler.
semosderler Aselduru88 benim kızımın da yamuk ama inanın hiç dert etmiyorum zaten dökülecek eninde sonunda
zuhalsebu eyberenimo düzelmiyor yamuk diş anca yenisi çıkınca düzgün çıkarsa. Kızımın alt 2si yamuk çıktı 2,5 yaşında hala yamuk. Sanırım emzikten oluyor
eyberenimo zuhalsebu 6 aylık kızım alt bir dişi çıkmaya başladı ama çapraz çıkıyor üzüldüm emzik olabilir haklısınız :(
dilan2431 eyberenimo bebeğim emzik kulanmıyor ama yamuk çıktı bende takıyorum kafama ama sonra düzelir inşallah
zuhalsebu eyberenimo ben çok dert etmiyorum ya dökülecek zaten böyle de çok tatlı sadece ben emzikten çene yapısı bozulursa diye çok korkuyorum🥲
eyberenimo dilan2431 düzelir inşallah zaten sur dişi dökülüp yenisi çıkacak ama insan kafaya takıyor gerçekten
Aselduru88 zuhalsebu ay bu gönderiyi nerden buldunuz da yorum yaptınız ayol 4 sene geçmiş üstünden suan kızım 5 yaşında 😂😂
zuhalsebu Aselduru88 birisi size merhaba düzeldi mi yazmış öyle olunca gönderi de yeni tarihli olarak başlara gelmiş, ben de siz belki artık girmiyorsunuzdur diye hanımefendiye cevap verdim bakarsanız 4 gün önce ilk yazan kişi eyberenimo🌼