LemanSmty Merhaba kızlar iyi akşamlar daha önce devam sütüyle yoğurt deneyip tecrübeleyen var mı ? Ben yaptım mayalanıyor şuan ama hiç çevremde görmedim o yüzden merak ettim cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim 🙏🏻
KaSeAy LemanSmty Yoğurt vermeye başladığımızda devam sütüyle mi mayalıcaz? Yoğurt olsa bile inek sütünden olmuyo muymus??
NaimeYilmaz LemanSmty Gerek duymamıştım. Birde mamalar belirli bir zaman sonra dökülmesi gerekiyor vss daha faydalı olacağını düşünmedim.
incim55 LemanSmty bende anne sütünden ve hazır mamadan okudum hatice kübra tongarın kitabında yazıyordu şaşırdım hatta kızımın laktoza alerjisi var gibi doktor laktozsuz süt al marketten onla yoğurt mayala dedi bana
LemanSmty KaSeAy yok hayır ondan da olabildiğini duydum denemek istedim sadece yoksa tabiki inek sütü tercihim merakından denedim deneyen var mı bilmek istedim canım
Havvamurat LemanSmty ben de ilk kez duydum inek sütünü 1yasina kadar vermeyin diyorlar olursa ben de devam sütünden deneyeyim
LemanSmty incim55 geçmiş olsun canım 🙏🏻 Doktoruma sorucam bende hemen tüketilmeli lazım sanırım bu yoğurdun da içinde mama olduğu için
LemanSmty Havvamurat zaten az yapılıyor hemen bitecek kadar hemen denemek istiyorum sabah olsun 😊 insan merak ediyor gerçekten neler tecrübe ediyor