Uygurelif Aligulcin Himm oda mantıklı ama göğsümde ki yaralar canımı çok yakıyor doktor antibiyotik verdi
Hafsaninannesii Uygurelif bol bol zeytinyağı ile masaj yapabilirsin sıcak duşta iyi geliyor pompa alin eletirikli
Hafsaninannesii Uygurelif sürekli masaj yapın zeytinyağıyla berbat bisey meme ucunu tutup sirkeleyin sagindiktan sonra
cutemommy Uygurelif eger emzirebiliyorsaniz emzirin sadece geri kalaninda rahatlamadiysa elinizle sagin once dusa girip kanallari rahatlatin ve sagdiktan sonra buz kompress yapin
cutemommy Uygurelif Benim doktorum da bana sag makineyle gogsunde sut kalmasin dei sagdikca tekrarladi hic rahatlayamadım. Emzirme danışmanı uyariylsiyla biraktim bir daha hic hic olmadi megerse sagdigimicin tekrarlamis
cutemommy Uygurelif emzirme danışmanlarından yardim alin. Facebookta Emzirme Akademisi grubuna uye olun ucretsiz yardimci oluyorlar bebeginizin meme almasini da saglarlar. Emmiyorsa ters tutusu yine de deneyin cok bebek emiyor bu tutusda
Eczmery Uygurelif ben de olmak üzereyken kurtuldum elhamdulillah. Solgar lesitin kullandım. Sütün akışkanlığını arttırdı. Sabah akşam kullanılıyor ama bana tek kullanımda etkili oldu, yumru çözüldü