Mavsnz06 Kızlar evde elimin altında bebeğim için neler bulundurabiliirim ilaç vs . Acil bir durum gerektiğinde eşim sürekli evde olmayabilir ondan siz neler bulunduruyorsunuz bebeğim üç aylık
Hcy Mavsnz06 parol ya da calpol şurup, ateş düşürücü fitil, yanık merhemi, kabızlık için gliserinli fitil ilk aklıma gelenler
Birprensannesi_ Mavsnz06 alerjık bebekse alerset şurup ibromin calpol ve dolven öksürük ve balgam söktürücü şurup burun tıkanması için izotonik su serum ve şırınga burun çekme aparatı hava vermen gerekırse hava makınası ventolin grip oldukları zaman rahat nefes alabılmesi için yanık böcek sokması ve alerjik kaşıntı için (solerat ) krem
Musam Bebegimm1 annem kullan demişti de bilmiyordum pamukla su ve sirkeyi ıslatıp koltuk altlarında kat demişti
Masalina Mavsnz06 kabızlık için gliserin kansuk ateş için dolven yada calpol grip olursa coldmix burun açıcı spreyler burun aspratoru çok şart olmamakla birlikte hava makinesi ateş ölçer elimizin altında olmalı tabi. Ve biri sirke yazmış kesinlikle sirke kullanmayinkullanmayin küçük bebeklerde havale geçirme riskini yükseltir. Ateşi düştü zannedersin bı ayda daha çok yükselir. Damarları buzer ateş düşer bı anda damarlar genişler ateş çıkarır havaleye yol acarsin.
gocebebirbayan Mavsnz06 Calpol Gaviscon mide ilacı Kabızlık için fitil İshal için şurup bende bunlar var. Açılalı biraz zaman geçtikten sonra atıp yenisini alıyorum şurupların. Ağzı açıldığı için bitirine kadar kullanamayız çok uzun zaman geçer bozulabilir
Evelynn Mavsnz06 calpol. Kabızlık için fitil ayrı ateş düşürücü fitil ayrı. Serum fizyolojik burun aspiratöru. 3 aylık bebek için bunlar yeterli.
Bebegimm1 Musam internetten de arastirabilirsiniz sirke bebeklere çok zararlı havale gecirtebilir eklem yerlerine sadece duru su koyarak da atesini dusurebilirsiniz ben o sekilde ilac kullanmadan dusurmustum
gocebebirbayan Musam dolapta en fazla 1,5 - 2 ay canım. Bakıyorum tadına ben bir süre sonra o şekilde değiştiriyorum
Serapveminikleri Mavsnz06 ecza deposu gibiyim 😂grip ilacı,agrı kesici,ishal ve kabızlik ilacı,pişik kremleri 3,4 çeşit , serum fizyolojik ve enjektör