Ozlemmdemiirrr Kızlar bebeğim 36 günlük. Emzirmek için uyandırmayı bıraktığımda bazen 4.5 sat uyanmadığı oluyor. Sizin iki öğün arasında kaç saat oluyor çaba. Yinede uyandırmamalımıyım
Cihangiriinannesii Ozlemmdemiirrr 4 5 saat çok uzun 3. Ayına kadar 3 saati geçmeyecek şekilde emzirmelisiniz benim doktorum bu şekilde söylemişti
hsrt90 Ozlemmdemiirrr benim bebegimde sizin ki gibi sarilikda olduk hatta daha tamda gecmedi bazen saat kurmassam kendi kalkmiyor bende uyanamiyorum 5-6 saat ac.kaliyor ama kalkipda.emmek istemiyor
Ferisss Benim bebeğim 3 ay 22 günlük bende doğduğu ilk bir hafta 2 saate bir emzirdim sonra ne zaman uyanırsa emzirdim şuan uykusu çok düzenli sürekli uyanmıyor çünkü aç olmasaa da alışkanlıktan dolayı daha sonrada sürekli uyanıyormuş kaliteli bir uykuda beslenmek kadar gerekli 👍🏻😋
Brcn4343 Ferisss benım bebeğim de 3 aylık uyku düzeni nasıl sizin? Bizimki gece 10da yatıyor sabah 8e kadar sadece emmek için kalkıyor ancak gündüz uykusu hıc yok
Mommqueen Yarın kırkımız çıkcak ben uyandırmıyorum beslemek için ama kendisi 2 saatte bir uyanıyor mutlaka hiç es gecmıyor beslenme saatini 😅
Ozlemmdemiirrr hsrt90 aynen bizde satılık geçirdik gala gözünde kalmış doktor bi sıkıntı görmedi ama dediğimiz gibi bazen çok uzun süre uyuduğu oluyor . Ama sık sık uyandığı ve uyuşmadığı zamanda oluyor. Siz bi sıkıntı yaşadınız mı uyanmadığı konusunda
Alp16 Bende 40 ı çıktıktan sonra uyandırmadım doktorum kg su iyi gerek yok dedi 3.5 4 saat aralığında uyandı
idilolo 39 günlük doktor gece 4 aaat, gündüz 3 saat uyuyabilir, kilo alımı iyiyse 10 gün sonra 5 saat uyuyabilir dedi. Gece 2:45’te uyandı bir daha uyuyamadım, saatlerce mızıldadı