uyus Merhabalar.bebegim 40 günlük bugün ve kalça filmi çektirdim.doktor dedi kalçasi oturmamiş 3 hafta iki bez bezle.ve sonrasında yine getir.böyle bir sorunla karşılaşan varmı.
Zeyynep uyus kalçası oturmamış derkn anlamadım ne demk istemiş ama bizde kalça çıkıklığı vardı çift bez bağladık bir ay boyunca gün içinde 1 2 saat 3 bez flnda taktım 1 ay sonra geçti
uyus Minikegem21 öllçuyle alakalı birsey demedi doktor .sadece oturmamış cift bez bagla 3hafta .sonunda tekrar getir dedi
Zeyynep uyus kalça çıkıklığı bacak arasının darlığı yani kemiklerin daha dar olması demk aslında çıkık olduğuniçin değil ama öyle deniyormuş darlık yüzünden çift bez takılıyor zaten ölçüleri iyiyse 1 ayda düzelir bazen 2 ayda çift bez takan var
uyus Zeyynep çift bez bu sıcaga bunaltiyo ama.en basiti şuanda cift bez.yani iyi olmassa daha zor tedavi oluyomuş.yani bacak arasına demir takıyolarmis
uyus Zeyynep sagolasin canim.dun film cektirdimdi hemen takmaya başladim .birde kucagımda tutarken bacakları ayrık tutuyorum.bacakları birnirinden kısa degil normelinde.bakınca