Birbebekkkbircicek Bebeğin dilince pamukcuk var beyaz renkte başk yerde yok nasıl yok edebilirim emme de sıkıntı yaratır mı bebeğim emmeye ısteksız 25 günlük 😭
Yenidennn Birbebekkkbircicek ılık bir suya az bir karbonat atın temiz bir mendille ağzını temizleyin. Pamukcuk daha sonrasında canını da acıtır emmek de istemez. Geçmez ise spreyler var doktorunuza sorarsınız.
Elifarslan Benim bebegimde de var karbonatli su hazirla gazli bezi veya tulbenti batir o suya parmagina gecir dilini temizle dedi hemsire ama temizlenmiyo ve cok agliyo benim bebegimde 😔
Birbebekkkbircicek yigitinanneesii genel de alıyor meme de bagrıyor böyle vücudunu itiyor aynı mı canım senin de inanılmaz ya çok üzülüyorum bence pamukçumdan bu durum 😭 ya da biberon vermekten
yigitinanneesii Birbebekkkbircicek benim 2 gün önceye kadar memeyi alıyordu pamukçuk çıktı çıkalı almıyor
Dygsnvrn Canim mikostatin diye bi ilac var. O ilaci gazli bezin dokup agzini guzelce temizle. Bana doktorum vermisti. Anlik temizleniyo biraz bastirarark yap ama cokta cani yanmasin. Sonrada cok az agzina sıkıyorum ilactan en azindan wcisini alir bebisinin
Dygsnvrn yigitinanneesii Karbonatta oluyo evet. Benim dediğim ilacta pamukcui icin uretilmis bi ilac. Belki yardimci olur