Densizinnbiri Sonuna kadar izleyin dünya 💩döndü sadece doğurdum hayatlarını mahvedeceğim çocuklarıma yanıyorum
Densizinnbiri Densizinnbiri tamam izlemeyin boşverin video kısa gelmiş Şeyma subaşından alacağım link bu kadar olur hey Allahım
Densizinnbiri 210796 ben 2 tane getirdim can candır evlat evlattır 1 2 farketmez yine yaktık evlatlarımızı
irva Densizinnbiri Yeni dünya düzenine geçiş yapıyoruz.👍 Birileri önce corona salgını ile düğmeye bastı şimdi yangınlarla devam ediyor.Çok sinsi planlar bunlar.
Densizinnbiri irva valla öyle biz kendimiz yaptık kendi ellerimizle bu yeni dünyayı yarattık HAKETTİK
irva Densizinnbiri Bizlerden geçti de artık olan çocuklarımıza oldu.Gelecekte neler bekliyor onları hiç bilmiyoruz.
Defneninannesi1108 irva isterdim 4-5 cocugum olsun kalabalik aile torunlarr off off Allahım hepsinin kaderini güzel eylesin İnsallah. Bilemeyiz dua edelim bu sinsi planları yapanlar Allahindan bulsun. Gelecek uzay cagi diyolar dahada geriye gidiyoruz.
irva Mom726373 Oğlum doğduğu an ondan özürdilemiştim seni böyle bir dünyaya getirdiğim için diye.Boşa dilememişim.Gerçekten çok korkutucu.Küresel savaşlar level atlayacak az kaldı.
irva Defneninannesi1108 Eskisi gibi olamayız artık işte.Amin amin 🙏 Çocuklarımız hayatlarında iyi olsunda gerekirse gökyüzünde yaşasınlar.
Narinim Allah yardım etsin artık çok zor allah çocuklarımızın sonunu hayır etsin iyi insanlar çıkarsın karşılarına