YigitEfeninAnnesii Arkadaşlar 39 günlük bebeğim var sütüm yeterli olmadığı için (doktor tavsiyesiyle) mama başladık bebelac kullanıyorum ve kakasını 2 3 günde bir zorla yapıyor bebelac gold’u araştırdım biraz sindirimi daha kolaymış sizce bebelac mı bebelac gold mu?
haziranin25i YigitEfeninAnnesii 6 aydır similac kullanıyoruz. Kullandığımızdan beri gaz veya kabız yapmadı.
Yoncakenan YigitEfeninAnnesii bebelac gold nutrikonfor 1 kime önersem çok memnun gaz falanda kalmıyor aşırı memnunum her eczanede yok depodan getiriyorlar kesinlikle deneyin
YigitEfeninAnnesii haziranin25i ya doktor bize yap Aptamil yada Bebelac verin dedi Aptamil sevmedi çıkarıyordu bebelacı vermeye başladık seviyor ama goldu sindirimi daha kolay duydum onu deneyeceğim
haziranin25i YigitEfeninAnnesii bizim doktorumuz da aynısını söyledi. Tek bilindik marka diye düşündük. Aptamil kızımda aşırı gaz ve ikinma hissi yaptığı için mama araştırmasına girdik. Patronumun oğlu similac ile büyümüş (şu an 9 yaşında) tavsiye üzerine aldık denedik ve memnun kaldık ❤️ bir ara bebelac kullandık topak topak kaldığı için attık
YigitEfeninAnnesii haziranin25i ha yok bizde topaklanma olmadı hiç çok şükür belki sizinki bayatlamıştırnondan olabilir mi acaba
haziranin25i YigitEfeninAnnesii son kullanma tarihine daha vardı ama topak topak olunca kaldırıp attık. Similactan memnun kaldık açıkçası 🌼
YigitEfeninAnnesii Deletedmom5455451 bebivitayı duydum da ya verip sevmezse çöpe atacağım yazık olur diye değiştirmedim ya
Deletedmom5455451 YigitEfeninAnnesii aptamil den daha iyi. İçerik olarak hippi içtiğse onu da içer tahminimce.
Deletedmom5455451 YigitEfeninAnnesii fiyatlarını bana burdan yazarmısın bebevita ve hipp in ne kadar diye
YigitEfeninAnnesii Yoncakenan dün baktım ona da çok pahalı geldi bana maalesef ha bebeğime kurban olsun ama o kadar gücüm yoktu 350 Gr 58 TL falandı 🙄
YigitEfeninAnnesii haziranin25i anladım olabilir bilmiyorum ki bebevita aldım bu sefer deneyelim bakalım