3subat Numaraya 6 ay bittikten sonra mı yoksa 6. Ayda mı geçiyoruz elimde 1 numara bitmiş 2 var ve oğlum yeni 6 aylık oldu verebilir miyim?
kaymakliekmekkadayifi 3subat benimde kizim 5 aylik su an yeni mama alirken acaba 2 numara mi alsam diye dusunuyorum cok sik mama kullanmiyoruz çünkü
Ecemurunannesiyim kaymakliekmekkadayifi Doktorum 6 ayin sonuda gec dedi 6 ayin sonua kadar 1 nhmaraya devam etmelisin
3subat kaymakliekmekkadayifi yani yeni 5aylıksa 1 alın ama gramaj olarak az bence 250 yada 350 gr bizde çok kullanmıyoruz bi kutu 15 gün falan idare ediyor
kaymakliekmekkadayifi 3subat benim kizim emiyor normalde 350lik aptamil bozulana kadar anca bitiyo bazen bitmiyo bozuluyor atiyoz sicaklardan emmek istemezse ac kalmasin diye yada disarida emziremezsem falan veriyorum
kaymakliekmekkadayifi 3subat benim kiz pek zevkle icmiyor aptamili degistirsem mi die dusunuyorum aslinda
3subat kaymakliekmekkadayifi bizimki ek gidaya başlamadan önce gayet güzel içiyordu ama ek gıdaya 5.5 aylık gibi başladık ondan beridir pek içmiyor emziriyorum bende ek gıda harici elimde mama var şuan ama bitince daha alırmıyım bilmiyorum 🤷🏻♀️
kaymakliekmekkadayifi 3subat bizde basladik ek gidaya yavastan yani tadimlara basladik bende almasam mi acabaaa 🤔 ama benim ki biraz cins bazen hic emmiyo
3subat kaymakliekmekkadayifi bi kaç gün takip edin durumunu eğer sütünüz de varsa almaya gerek yoktur heralde