Deneyimsizanne Selam kızlar, oğlum 6 ay 12 günlük, ek gıda sebze çorbaları ve pürelerinde bir de meyve önerilerinde bulunurmusunuz, blendırdanmı geçiriyorsunuz meyveleri 🤔 Azcık ek gıda bilgi alışverişi yapsak 🤗
Sukursebebiii Deneyimsizanne ben de burada bekleyeyim 😃 ben sadece bir kez blender kullandm genel olaraj tadim yaotik hep zaten den3digim sebzeleri bazen birbirine katip bazen icine pirinc koyup verdm. Genelde catalla ezdm. Eline verdim filan.Bir kez blender yaptim onda da puturlu biraktm 😃
Ecoo Ben bugün cattala muzla avokadoyu ezip verdim cok sevdi, dünde mercimek corbasi yapdim havuc patates ve mercimek onuda sevdi yogurd corbasindan nefret etti yumurtanin sarisi labneyle karisdirdim verdim iki gün cok sevdi 3 gün büyük insan gibi kusdu sok oldum..
Sukursebebiii Ecoo acaba alerjik bir durumu mh var ki tek tek denediniz mi yoksa siz boyle labne ve yumurtayi ilk kez verseniz de ayni anda mj veriyorsunuz bizimkinin yigurda yani sut urunlerine alerjisi var muhtemelen de
Sukursebebiii Ecoo tek tek deneyin isterseniz labne de yogurt da sut urunu aslinda ikisinde de sorun varsa sut urunleri aleejisi olabilir. Vrya yumurtada soeun olabilir. Ben yumurta denemeye korkuyorum havalar cok sicak diye 😣