Elifasel Durdudilerrr ben muzla basladim ama kizimda inek sutu alerjisi suphesi vardi yoksa yogurt verirdim
Hamzaninannesi Durdudilerrr bugün başladık ek gıdaya havuç haşlayıp 7 gün kuralıyla devam edeceğiz bugün 1 tatlı kaşığı yarın 2 ertesi gün 3 derken 7 ye kadar devam 4.gün ekstra 1 tatlı kaşığı elma buda 7 gün sonra sebze sonra meyve yoğurt henüz değil zaten bebeklerimiz anne sütü alıyo yoğurt mantıksız geliyordu doktorumuz tastikledi
Aycaelifdfne Hamzaninannesi 7 gun kurali mi 3 gun olmasi lazm 2.cocugumu buyutuyorm hc 7 gn duymadim bu cocuk ac ve acikinca yer ktaplari bi harika hersey yaziyo tavsye ederm
deleted2310 ozi Bizim ters biraz meyve yoğurt sebze alerjisi var oğlumun 10 gün meyve ver dedi sonraki 10 gün yoğurt vücudun tepkisine bakacaz sonraki 10 günde sebze 1 ayı üçe böldü.
Durdudilerrr Bizim dr meyveyle baslatio 10 gün sonra yoğurt sonraki 10 gün sebze.. her dr farklı galiba
Tugbaalya Durdudilerrr canim meyveyle baslamak sakincali diye biliyorum bende meyve tatli oldugu icin bebekler tatliya alisiyor ve sebzeler tatsiz oldugundan yemeyebiliyormuş
Zeynepeymen Durdudilerrr yogurtla basladık tabikide daha sonra sebze pureleri corbaları enson tatlıları verdm ilk meyve tatlı vs alısınca sebzeleri begenmıyorlar
deleted2310 ozi Doktorun dediğini yapıyorum da değişik geldi meyveye herkes en son başlıyor biz ilk başladık çok sevdi bakalım inşallah her şeyi böyle sever.