busraaldemir1485 Ays__sse ben kullandım gece yatmadan için ve uyuyun çok etkisi oldu bende sabah doldu göğsüm ama bir günde olmuyor etkisi en az 4-5 gün kullanmalisiniz
busraaldemir1485 Ays__sse bir de sütünüz yoksa ebebekte kutu maltlar satılıyor onlar çaydan daha etkili tadı kötü ama gerçekten aşırı süt yapıyor bir kutu alıp deneyin derim
Btlbeyza Ays__sse bende humananin kimyonlu rezene cayini kulandim bebekte gaz olusumunada cok iyi geliyo 1hafta ara vermeden kullanin faydasini gorursunuz
Ays__sse busraaldemir1485 evet ondan da içiyorum ama sanki işe yaramadı , çok yoğun tempoda çalışıyorum , vücudum dinlenemediginicin süt azaldı , yaklaşık bir haftadır ikisini de kullanıyorum ama başka bı öneriniz var mi
busraaldemir1485 Ays__sse sütü artıran en önemli şeylerden biri de uyku iyi uyumalı bol su içmeli, olabildiğince yesillik özellikle semiz otu yemeli(bende gerçekten süt yaptı semiz otu) balık yemeli ve muhakkak kahvaltinizda her gün bir haslanmis yumurtaya yer vermelisiniz
Ays__sse Btlbeyza Bebeğim sekiz buçuk aylık gaz problemi kalmadı çok şükür ama süt artışı için kullanmaya başlamıştım , still tea beni ishal yaptı
Btlbeyza Ays__sse ben sut artisi icin b12vitamini kullanmistim cok etkisini gordum onunda istersen arastir cnm
Gizemabc Ays__sse Ben de ilk aylarda ictim . Bilmem cayfan mi ama hep sutum vardi cok sukur. Yogun calisiyorsaniz emerjiye daha da cok ihtiyaciniz vardir. Kuru hurma, kuru incir arasi ceviz hem enerji verir, hem sut yapar.
Ozgeruya Ays__sse bende kullandim bi sure ama kızım emmeyi bıraktı o ara sütümde artmadi sanki onu birakinca icmeyi kızım emmeye basladi
Dileksn 5 aylık kızım var sadece anne sütü ile besleniyor ben doğduğundan bu yana sabah kahvaltı da bu cayı içiyorum her sabah ve akşam ben faydasını gördüm.