Momtobe4u Selam anneler Bebeğim 7.5 aylık ve ben mastit oldum. Belirtiler vücutta titreme uykusuzluk memede kızarıklık. Goguslerime lahana sardım fakat hala devam ediyor. Benim gibi olup bu duruma çare bulan var mi acaba ?!
lanadelmiyav Momtobe4u mastit çok illet bir hastalık. Altı- yedi defa mastit olmuş biriyim. Ilık duş, duşta masaj, bol bol emzirip, sağım yapmak. Tek çaresi bunlar. Belli bir aydan sonra göğüsler terbiye oluyor, mastit derdi kalkıyor ortadan. Çok geçmiş olsun.
bebekhikayesi_1 Momtobe4u evet acile gidip iğne yaptırdım 3dk sürmedi kendime geldim. eve gelip emzirdim kuş gibi oldum hiç oyalanma arkadaşım. ateşim 38i geçmişti lahanayla oyalandım o kadar boşuna acı çektim.
Alitunam Momtobe4u bende 5-6 kez mastit olmuş birisiyim.allah yardım etsin. Lahanada sardım ama malesef atesım cok yukseldıgı ve sıtmalandıgım ıcın antıbıyotık kullanmadan gecmedı. Ama banyod elle sagım yapmak co rahatlatıyordu. Tekrardan cok gecmıs olsun
lanadelmiyav erzey evet, haklısınız. Ben dört buçuk ay önce doğum yaptım, 2 aydan sonra bir daha mastit olmadım.