Fatmataylan Kızlar iyi akşamlar menenjit aşısı kaç doz yaptırdınız yan etkileri oldu mu ne zaman yaptırdınız lütfen yardımcı olun kafam baya karışık 🤷
Cicekkizliya Fatmataylan bnm kizm 5 ay 3 günlük ben doktorumuza bu ay sordm direk ilk doz 7 ay 13 ayda ikinci dozu var.. Bidaki ay daha ayrıntılı bilgi veririm zamanmz var dedi
bikerem Fatmataylan oglum icin 13 14 ve 14 ayda planladi dr.2 nimenrix 1 bexero seklinde. Su an 10 aylik olmak uzere
Fatmataylan erzey benim oğlum 9 aylık geç mi kaldım acaba bilemedim nette araştırdım 9. Aydan sonra diyor ama
Aka2520 Fatmataylan ben üç tane doktora sordum hepsi de önerdiler bi tanesi ben kendi çocuklarıma da yaptırdım dedi. 13.ayda başladık nimernix oldu daha sonra 14-16 ve 28.aylarda bexsero yaptıracağız. Bexsero bir doz 533 TL aldı eşim yanlış hatırlamıyorsam.
Daphnemom 3-5-15 bexsero, 8-13 nimerix planladık. Bexsero ilk iki yapıldı sadece biraz ağladı ilk dozdan sonra, nimerix hiç yan etki yapmadı ilk dozunu oldu onun da
Muhasebeciana Fatmataylan 2 tip menenjit var biri B tipi Bexero digeride A serisi Nimenrix (ve farkli markada daha isimleri var ) bexeroyu 3-5-13.cu aylarda olucak (3-5 olduk 13ü bekliyoruz) Nimenrixide 3.5-5.5 aylarda olduk son dozu 14.cu ayda olucak nimenrixin hic bir yan etkisi olmadi ama Bexero ağir bir asi huysuzluk ates yaoabiliyor o yuzden Bexero dan sonra doktorumuz bize eve gider gitmez ates cikmasini beklemeden 1 cay kasigi calpol verin 39 dereceyi goren cocuklar oluyor demisti ates durumuna gore 4-6 saatte bir verin dedi en fazla 37.5 falan olmustu kizimin atesi 2 kez vermistik 12 saat arayla
Kizimmmmm Fatmataylan 13. Ayda tek doz nimenrix oldu kızım. 15. Ayda bexsero ilk doz oldu. 17. Ayda da bexsero 2. doz olcak.