Aaysee92 Gaviscon tozu nasıl kullanıyorsunuz? Sadece süt veren anneler :/ prospektüste suyla karıştır diyor ama :/
SerapSalih Aaysee92 sütlede karıştırabilirsin canım ben suyla karıştımıştım tadını sevmedi içmedi bizimki
Fbasturk Aaysee92 doktor anne sütü ile karıştır demişti ,2 yemek kaşığı kadar sütle bı poşeti karıştırıyorum ,kaşıkla verince sevmedi dışarı atıyordu ,biberonun emzik kısmına doktugumde hemen emip bitiriyordu
Sultanim Aaysee92 Ben su ile karıştırarak vermiştim Çünkü anne sütüne karıştırırsam tadını Bozar bir daha anne sütü içmez diye vermemiştim ama bayağı işe yaradı çok şükür Ben yanında motor yanında kullanmıştım bulantı için
pasaminannesi06 3 tatlı su kaşığa bir şase olarak verdim bazen anne şutu ile verdim evet biz gunde 8 9 kere sar sar kusardık 4 ayda başladık Suan 9 aylık gunde 3 saseden 1 şaseye düşürdüm artık yavaş yavaş bırakıyoruz Harika bir ilaç
CanAilesi pasaminannesi06 merhaba.bebeğim 51 günlük . Toz gavisconu nasıl kullanıyosunuz ? Tek poşet tozu 1 seferde mi veriyosunuz? Yoksa tek poşet tozu 3 e mi bölüp veriyosunuz
pasaminannesi06 CanAilesi merhaba dr en uygun kullanımı söyler biz gaviskona baskadigimizda 5 aylıktık gunde 3 defa bir şase ilmakmsarti ile uç şase içiyorduk 3 tatlı kaşığı anne autu yada su koyarak veriyordum mayan 10, aya girdi yavaş yavaş bırakıyoruz gümde bir e düşürdüm. İr şase veriyorum cok etki eden bir ilaç
Arenn pasaminannesi06 dr bizede werdi 1 kutu 5 günde bitti zaten dr un dediği gibi günde 3 kez 2 şer şase verdim me kadar süre werdiniz acaba il dışındayım ona göre gidip alsmmı acaba diyorum eczane den