Sezenkumsal92 Linamom Tutma ozmn cnm bol bol ye su cok onemli emzirdigikiz icinde zaen cok su iciyoruz acliga dayansam susuzluga dayanamam yawrum bizden besleniyor kiyamam
Sezenkumsal92 Linamom Tutma ozmn cnm bol bol ye su cok onemli emzirdigikiz icinde zaen cok su iciyoruz acliga dayansam susuzluga dayanamam yawrum bizden besleniyor kiyamam
Yakamoz 9 aylik kizim ben tutucam zaten ek gida da aldigi için. Ama erken dönem olsaydı tutar mıydım bilemiyorum 🤷🏼♀️
Tugbaalya Bizde suan 4 ay 6 günlüğüz bende tutmak konusunda kararsızım ilk gun deneyeceğim dinimizce zaten bebegine yetersiz gelirsen tutmamak gerekiyormuş
ElifHazal Tugbaalya tabi ki bebeğin rızkını kesmiş oluyoruz o yüzden ama sonra borcu tutmak daha zor olur diye düşünüyorum
Kucukadam19 4 aydan itibaren verilen mamalar var ya ondan alacağım öyle düşünüyorum ramazan dan sonra hiç tutulmuyır kızımdan kalan borçlarım var meselaa tutmayı deneyecem eğer tutamazsam bırakırım
Annesinin1tanesi Bnm kızımda 9 aylık olacak ek gıda veriyorum ama çoğnlukla emiyor tutup tutmamakta kararszm sütün kalitesnin düştünü okumuştum bi yerde birde sütüm çekilirmi aklmda deli sorular 🤷🏻♀️😞