Seydayoldas Merhaba anneler kızım 3 aylık yaklaşık 1 aydır emmiyor pamukçuk vardı ağzında ilaç kullandık geçti ama hala reddediyor gündüzleri asla emmiyor geceleri uykuda emiyor mama aldım onu da emmedi ne yapmam lazım çocuk aç çok üzülüyorum 😒
Mommycemmm Seydayoldas canım benim bebeğim de tam o dönemde meöe r2di yaptı hemde pisklojim bozuldu o derece yani ama ayakta dene sağ sol değiştir gerekirse ucuna biley sür onu beşiğe koydum verdim birkiki alıştı hala bile memeyi gündüz sevmiyor gece uykukuyken alıyor ama asla pes etme başarısın emin ol benim kadar çekmiş olmazsın inan oturup ağladım o ağlıyor du saatlerce günlerce ama geçti çok şükür
Mommycemmm Seydayoldas şuan 5 aylık mama yemiyor sasece gece ane sütü gündüz de alaha emanet yaşıyor bende o yüzden çok üzgünüm ne mama kaldı denenmedik ne püre ne değişik yoğurtlar kaşık mamalaı bebelac bebelac gold aptamil semaaa ama nafile
Jdjdjdsj Seydayoldas şırıngayla ağzına yavaş yavaş sıkmayı dene kuzum zorla yedirmeyi dene istersen birde
Mommycemmm Seydayoldas üzülme canım şöyle düşün hiç tutmayan bebelrr var bak en azından seninki gece emiyor sters yapma bebeğe yansır ve elinden geldikçe emzirmeye çalış pes etme aneler çok güçlüdür 🙏🥰
[silindi] Benimde öyle canım 3 aylık ve 1 buçuk aydır emmiyor. Naptıysam almadı dediğin gibi geceleri uykudayken emiyor gündüzde uykusunda emiyor ama sadece 1 dakika ve kesinlikle almıyor sonra.