Bahar00 Selam hanımlar 4 buçuk aylık oğlum 4 5 gündür kakasini yapmıyor bu normal mi? Böyle bi durum yasan oldu mu?
izmir35 Bahar00 canım bizim böyle oluyor ama süt alerjisi var oğlumun süt alerjisi var eğer diyeti kaçırırsam o zaman yapmıyordu 🤦🏽♀️
Hulyasya Bahar00 canm benim bebeğimde de oluyor 10 güne kadar normal sayılıyor ama bence bir tatlı kaşığı zeytinyağı içir rahat yapdın kakasını bebişiniz❤️
Bahar00 izmir35 bi iki hafta kakasi mukusluydu sonra kaka yapmayı kesti ama başka bi problem yok cildinde bi problen yok.
Bahar00 Hulyasya bi çay kaşığı verdim ama ise yaramadi yarın tekrar deneyeyim inşallah yarar teşekkür ederim.😊
Bahar00 izmir35 inşallah öyle değildir bizimki çok korkutuyor beni alerji durumu peki ne zaman öğrendiniz alerji olduğunu.
izmir35 Bahar00 inşallah Allah düşmanımın başına vermesin diyorum hep 6 aylık olduk hala geçmedi 🤦🏽♀️ 40 günlükken diyete başladık ve olumlu sonuçlar alınca devam ediyoruz hala
Bahar00 yasemin0728 sanırım bize doktor yolu gözüküyor bugün biraz zeytin yağı verdim yaptı ama kakasi kabız şeklinde değil yanlız katı bi kaka yapısı var bakalım inşallah bişey çıkmaz.
yasemin0728 Bahar00 bende dün yarim çay kaşığı verdim bide mamasına koydum 1 çay kaşığı yapmadı hala. Bugünde bi çay kaşığı koydum mamasına babakalim ne zaman yapicak. Yapmazsa akşam hastaneye göturcem