Sebnem55 Mvlddmn ayy aynı dertten muzdarbim doktora gittim zeytinyağın için karbonat kat her banyodan önce sür ince bi tarakla tara dedi aynısını yapıyorum 2gün sonra tekrarlıyo şampuanda yazdı linola diye bi faydası yok 🙄
Yagmurmert Mvlddmn benim kayınvalidemde karbonatla suyu karıstırıp temizledi ondan sonra zeytinyağı sürdük. Biraz beklettik banyo yaptık geçti.
Cemilev Mvlddmn doktoruma sordum bende bugun 1- sık yıkamamaktan dedi 2- hızlı gelişmekten dedi cnm badem yağı yada Hindistan cevizi yağı sur hafif tara çıkarmış
KATRE_ Mvlddmn zeytinyag ile masaj yap sonrasinda firca bebek taragi ile geriye dogru tara sonrasin dada banyo yaptir birde mustelanin konak onleyici sampuani var ben suan onu kullaniyorum tekrarlamadi konagimiz
Fiddan KATRE_ Hangisi o canım benim bebiş de de var bakayım zeytinyağı falan yapıyorum ama pullanmasi gecmiyor
Ysmn123 Bizim doktorumuz da karbonatla bebek yağını jöle kıvamına getirip sür 3 dakika beklet ve tara dedi. Ayrıca mustelanın Konak şampuanını kullanıyoruz.
Dygbzts Mvlddmn banyodan 1 saat önce zeytinyağı karbonat karıştırıp geriye doğru hafifçe bebek taraklariyla Tara canım banyodan sonra da Tara aynı şekilde 2 3 defada çıkıyor hepsi
Gizemmyigit Kesinlikle bebe yağı 👍🏻 2 yıkamada bitti.. 5 ay yok zeytinyağı yok karbonat yapmadıpım şey kalmamıştı
cankuzularim Mvlddmn canım banyoya girmeden yarım saat önce bebek yağı sür bir kaç banyo sonra bitecek bizde yaşadık
KATRE_ Fiddan https://www.e-bebek.com/mustela-yenidogan-konak-onleyici-kopuk-sampuani-150-ml-p-mus-00080/?gclid=EAIaIQobChMImdmF5M_s4QIVjemyCh19MAU3EAQYAiABEgIyvPD_BwE linkini attim canim
Acemiannne Mvlddmn zeytinyağı sürdüm 10 dk bekledi tersten bebek tarağıyla taradım tek seferde tertemiz oldu 😊
Tontisimm Zeytinyağını sürüp yarım saat bekletin. Daha sonra bebeğinizin tarağıyla saçını tarayın hepsi kalkıyor ve yıkayın
Mervecik1 Mvlddmn Mustela Konak önleyici şampuan ile ilk şampuanlamayı yaparım her duşunda, hiç Konak olmadı, denemeni öneririm, ardından normal şampuanla yıkamayı bitiriyorum.
suzinakpesrev Zeytinyag kesinlikle surmeyin. Asiditesi cok yuksek. Konak zaten yagli deri yuzunden olusan bisey. Asit inu azdirir. Teobo da da var konak. Mustelanin konak KREMI var. Losyon gibi dusunun. Sac kremi gibi degil. Yikamadan 1 gece once suruyoruz. Sabah konak taragi ile tarayip yikiyoruz. Cok cok azaldi