_BirAnne ozlemtemel sürekli kuru tutmak batikonlamak gerek gün içerisinde ılık suya batikon döküp oturma banyosu yapın doktor verdiyse krem sürün üstüne çok oturmamaya dikkat edin 🌺
hunilimomm ozlemtemel doktor krem ve batikon vermişti her tuvaletten sonra iyice kuruladım her tuvalette batikonladim 3 defa da krem kullanmıştım
34_21_23 ozlemtemel ilk bir hafta her tuvaletten sonra batikonla temizledim sonraki günler kuru tutmaya özen gösterdim mümkün olduğunca alt kıyafetlerimi çıkarıp utanıp havalandırdım ve mümkün olduğunca dikişin olduğu tarafa oturmamaya çalıştım yan oturdum
ozlemtemel _BirAnne batikonda demediler kremde vermemişler sadece vitamin ilacı o yüzden biraz tedirgin oldum enfeksiyon kapmasından kuru tutmak biraz zor oluyor ister istemez
ozlemtemel _Nehirim_ evet çokmuş hissediyorum çok olduğunu zaten ama ebem söylemedi kaç tane oldupunu fazla üzülmiyim diye mi bilemiyorum 2 gün oldu doğum yapalı
_Nehirim_ ozlemtemel benimkide çok tu 🤭🙃banada söylemediler ama bende hissettim dikerken bende hemen hemen 20 günü buldu diyebilirm geçme süresi sonra düşüyor zaten ipler 43 günlük olduk bizde şuan düzene girdi dikişler tabi ben yinede dikkat ediyorum her ihtimale karşı zamanla geçiyor dikkat edin sizde oturup kalkerken ani hareket yapmayın
_BirAnne ozlemtemel antibiyotik ve krem vermesi gerekiyordu vermediyse fito krem alabilirsin bana doktor yazdı göğüs ucu yarası olursa onada iyi gelio
birbfilozofu 1 haftalık antibiyotik kullandım sadece. Her wc sonrası kuruladım duş sonrası fön makinesi ile kuruladım. Oturarak duş alma. Orkid kullanmadım pamuklu bez kullandım hep. Orkid bende akerji yapıyor ve bence hava almasını engelliyor