Leyla178 Kızlar merhaba 2aylık bebeğim 3gundur burun tıkanıklığı ve bugün artan olmak üzere öksürükle birlikte doktora götürdüm :( ventolin şurup verdi sizce şuruptan sonra bir kaç cay kaşığı su vermem gerekir mi ?
PelinKaraca Leyla178 o ilacı bilmiyorum canım ama. Bebeğini sıcak tut ve burnu için ben fizyolojik serum kullandım açtı burnunu. İki çay kaşığı verebilirsin suyu
Leyla178 PelinKaraca evet fizyolojik serum da verdi kullandım açtı burnunu öksürük şurubunu da veriyorum insallah iyi gelir çok dikkat ediyorum ama nasıl oldu anlamadım kütür Kütür öksürüyor :((( ilaç yakar bogazini diye su vereyim dedim ama
PelinKaraca Leyla178 emzirebilirsin peşine. Çünkü ilk gelen süt su gibi oluyor su niyetine de geçer 👍
Dygbzts Leyla178 su yerine bol bol emzirin ben öksürük için ıhlamur vermiştim gunde 10 çay kaşığı kadar bide bol bol burnunu cekmistim ilaç kullanmadan atlatmistik
Caglaa Leyla178 ılık su ver cnm bebekte öksürüğü ılık su ile atıyor. Burnunu sürekli temizlemeyide unutma gecmis olsun
Toprakbey Leyla178 meme dışında ne verilirse bebeğe mutlaka su verilmesi gerektiğini biliyorum ben 🤷🏼♀️ Su da kötü birşey değil sonuçta her emmeden sonra ağzını hafif ıslatabilirsin hem pamukçuk olmaz 😍🤗