Papatyannesi Kızlar alakasız ama soracak kimse bulamadım moda Sena dan alışveriş yapan var mı elbiseleri nasıl fiyatları uygun geldi ama göründüğü gibi mi geliyor merak ettim var mı allveriş yapıp memnun kalan, şikayeti olan ???
Hilokiiii Papatyannesi kumaş bilgilerini okuyun yazıyor daha sonra o kumaşı internetten araştırın yazın vs giyilir mi ona göre alışveriş yapın güvenilir site ama bazı ürünleri kumaşa bakmadan alma mutlaka o kumaşı araştır 😊
Papatyannesi Hilokiiii bu sene airobin kumaş moda o kumaştan istedim ama inşallah göründüğü gibi gelir ilk defa alışveriş yaptım o siteden 🙃 moda ala var bildiğim bi site mağazasından da alışveriş yapıyordum ama şimdi İstanbul’da değilim sipariş ettim o yüzden geldi çok da güzel geldi😇
esra_2961 Papatyannesi bende geçenlerde bı elbise bı tunık aldım moda senadan elbısenın belı yırtık kemer yeri göğüsün ortasında tunıgın kumaşına pamuklu yazıyodu ama %100 polyester bende gerı verdım bı daha asla almam
Papatyannesi esra_2961 kandırmaca gerçekten fiyatları insanı çekiyor ama kalite sıfır. Görümcem de aldı o çok beğendi tam istediği gibi gelmiş
esra_2961 Papatyannesi Ben zaten normalde de Internet’ten bısey alırken tereddüt ederdim sımdı bı daha asla hıc bı sekılde Internet’ten bısey almam dıyorm moda Sena cok ucuz satıyo cazıp gelıyo o yüzden ama kalıte sıfır
Papatyannesi esra_2961 aynen öyle ama moda ala tavsiye ederim hakikaten kaliteli ürünler ben istanbuldayekn mağazaya gider alırdım ama il dışındayım netten sipariş ediyorum birebir geliyor