aysee-gul58 Merhaba arkadaşlar ikinciye hamile olduğumu başka bir postumda belirtmiştim bugün cinsiyetini öğrenmeye gittik erkek olduğunu öğrendik yiğit koymak istiyor eşim bende yanına yakışan ikinci ismini koymak istiyorum önerilerinizi dikkate alıcam 😍
Alphaville aysee-gul58 hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ bence yiğit efe, yiğit ali gibi kısa isimler güzel gider.
Kadifemsii aysee-gul58 neden uyumlu olsun istiyorsunuz ki ikiside farklı birey ve farklı hayatlar yaşayacaklar . Siz beğenirmisiniz bilmiyorum ama Ersen , ismini çok beğenirim . Sağlıkla kucaklayın inşallah
aysee-gul58 Ultraslan40 kayınpederimin ismi Ali olduğu için pek düşünmedik iki aileden de herhangi bir isim olmasın dedik☺️
aysee-gul58 Alphaville Amin inşaAllah çok teşekkür ederim benim aklımdan Efe geçiyor yada Hamza bakalım netleşecek bir şekilde ☺️
DilaraYigit1 Kadifemsii oğluna benzer isim koymak istemiyor ki bir bebekten bahsediyor hanımefendi postta iki isim koymak istiyormus yanına ne yakışır diye soruyor:)
DilaraYigit1 aysee-gul58 koyma gülüm yiğit koyma , bende bir tane yiğit var 10 kişi tutamıyoruz çocuğu 13 aylık . Arkasında koşmaya gücüm kalmadı ne laf anlıyor ne söz bile bile yapıyor yapma dedikçe
Zhnce DilaraYigit1 sen eşittir ben Gecen hava almaya çıktık 5 yetişkin 1 çocuğu zaptedemedik Oğlum akşam 10da hala fıldır fıldır biz ise birimiz sağda birimiz solda diğerleri yerde yatar pozisyondaydik😂
Ebrugoktug08 DilaraYigit1 kuzenimin de oğlunun adı yiğit kaç yaşına girdi hala çok yaramaz ve dik başlı Yaman ismindekilerde aynı şekil isim çekiyo valla çocukları
Zeyno111 DilaraYigit1 Ahahahah bizde Yiğitiz durdurana aşk olsun 😅Eşim yaktı başımı Rabbim sağlık versin tabi 😂😍
Kadifemsii DilaraYigit1 evet hemen altına 2. Çocuk sandım diye tekrar yorum yaptım 😀 yiğit diye bir oğlu zaten var diye okudum 🙈
Kedogan aysee-gul58 oğlumun ismi yiğit bize kök söktürdu 20. Günden sonra yiğitler yaramaz diyorlar daha 1 yaşında oturmuyor sıpa bidaha düşün eşim ismin bu kadar etkili olduğunu bilsem mülayim koyardım diyor gerisini sen düşün 😂😂😂
CankizimRavzam Kedogan Benimde kızım Ravzanur 🌸 acayip hareketli bende şey diyorum bu kadar hareketli olacağını bilseydim adını Durnaz koyardım 😅😅