KeRiMe4242 Bebegim 8 günlük bir türlü emziğini aldıramıyorum alıyor sonra geri çıkarıyor. Sizler nasıl alıştırdınız birde uyku sorunumuz var ya hiç uyanmıyor yada hiç uyumuyor yardımcı olursanız sevinirim.
Ruveyda_yasin KeRiMe4242 benim 3 aylık bebeğim kaç tane emzik aldım lakin hiç birine alışmadı neler yaptım neler sonra vazgeçtim artık
Ebrarergun123 KeRiMe4242 aynj durumdayız biz de alısamadık emziğe bn iki üç kere denedım yok atıyor benmki gunduz uyanamıoz zor uyanıoz gece de uyumuoz pek sarılık gecırdık biz aman dıkkat edın nolur kontrol eddırın mutlka ondan da uyuyabılıyolarmıs
Busbusss KeRiMe4242 benimde bebeğim 54 günlük bibs aldım tutmadı en başta her fırsatta verdim elimle tuttum yardımcı oldum bi kaç kez o attı ben bırakmadım elimle tuttum öyle alıştı normalde herkes zAmanı geçmiş daha tutmaz dediler ama tuttu
Ayten-1907 KeRiMe4242 bebeğim 3 aylıkke tuttu🤗.. Genellikle 3 aylık olunca tutuyorlarmis emme refleksi kuvvetleniyoe çünkü.. Her çocukta değişir tabi
Sda16 KeRiMe4242 niye bebegi emziğe alıştırmaya çalışıyorsunuz? Bebek karnını doyurduysa 3 saat uyumasında sıkıntı yok diyor doktorlar. Uyanması için ayağın altıyla oynayin omuzlari soyun omuzlaru ile oynayın.
Hipatya KeRiMe4242 ben baya bir buçuk aylıkken falan emzik vermeye çalıştım 3 aylık oldu hala tutmaz sadece uykuya geçişte tutuyor
Rabiacelebi KeRiMe4242 Emzik iyi bı şey değil emmesede önemli degil DHA çok küçük uyku düzeni olmaz zten normal