cicekannesiii Arkadaslar bu sefer denizliye geldi sira dun buldandaki ni kontrol altina aldilar simdide gene evimin yakininda yangin cikarmislar sabahtan beri kizim ambulans ve itfaye seslerinden yatamiyor ve dumanlar git gide buyuyor kafayi yicem artik
Mys01-01 cicekannesiii sımdı demet Akalın paylasmıs denızlıde başka yer yanıyormus dıye allahım yar ve yardımcımız olsun
NukleerBaslikliKiz cicekannesiii Tam söndürüldü diye sevinmişken bugün de bu çıktı ya Allah’ım yardım etsin inşallah bir an önce söndürülsün
Mom9870 cicekannesiii Denizli Serinhisardayım etrafımız resmen ormanlık ve dağlık alan ve anında evlere geçebilecek bir düzende. Yanımız Tavas orada başlamış Allah yardımcımız olsun inşallah.
cicekannesiii Mys01-01 evet canim bu ikinci yangin buradada her yer yesillik ve itfaye sesleri susmuyor cok uzucu bi durum bizde dagin bayirin dibinde yasiyoruz Allahim korusun hepimizi😔
cicekannesiii 2cocuklu1anne of sorma canim psikolojim bozuldu evimin arka kismi hep orman yesillik bakmaya kiyamiyor insan
cicekannesiii o kadar itfaye ambulanslar geciyorki evim on kismi ana yol arkasi orman o telasi gorunce icim gidiyor
cicekannesiii NukleerBaslikliKiz evet canim biri bitiyor diger yerden baslatiyorlar😣 nasil insanlar artik cidden dusunmekten kahroldum su sesleri duymayin bide karisti buralar gene
cicekannesiii Mom9870 evet canim tavas ve yangin baya baya buyuk sondurmeye calisiyorlar o kadar zor bir durumki Allah yardimcimiz olsun😔
Kereminannesiii cicekannesiii allahım korusun yardım etsin. İçim acıyor haberleri izledikçe gözyaşlarıma engel olamıyorum. Rabbim sonumuzu hayır eylesin
cicekannesiii Kereminannesiii amin canim gerckten cok zor ve suan cok kotu buralar yangin git gide buyuyor
pervin_t cicekannesiii Allah yardımcısı olsun Türkiyenin.Allah bunu yapanlara da ,yaptıranlara da iki cihanda da gün yüzü göstermesin inşAllah