Brcn4343 duyguarsddn25 ben 1 ay ugrastım asla almadı cok cabaladım sonunda aldı hoplatarak emzir meme ucun yoksa silikon tak
Uzaylipanda duyguarsddn25 belki bazı anneler canisin der bilmiyorum ilk oğlum 3 aya girdik beni çıldırarak reddetti almadı neler yaptım yok silikon uc zıplama halay ninni şarkı yok biraktı şimdi hamileyim diyorum aklım olsaydı fa hemen aman açıktı diyip dayanamayıp mama vermeseydim en fazla ne kadar dayanabilir ki aç mecbur acıkınca emecekti ama ilk çocuk ah dese dayanamadım bunda dayanabildiğim kadar zorlayacagım bekletecegim acıkınca mecbur emcek
TalentedMom duyguarsddn25 emzik ya sa biberon kullanıyorsun bunları kullanma onlar çok etkiliyor 4 aylıkken meme reddi yaşadık emzik vermiştim ondan sonra da emmedi inşallah düzelir
duyguarsddn25 Brcn4343 Sütünüz yetiyor muydu peki benim sütüm az açlıktan ağlıyor ben de mama veriyordum biberonla o yüzden istemiyor beni sanırım şimdi yine yok süt bilmiyorum napıcam açlıktan uyumuyor
duyguarsddn25 Uzaylipanda evet bnde diyorum çok erken daha anne sütü daha iyi onun için dayanacağım benim de ilk çocuğum kıyamıyorum ama yapacak bir şey yok sağlasın
aselliyaa_ve_annesi Uzaylipanda bende senin gibi düşündüm acıktı diyip sol memeyi verdim hep sağ memeyi tutmadı annem izin vermedi kızım açlıktan ağlarken bile sağ memeye zorladı elhamdülillah tutmayı başardı çok şükür sanırım biraz acımasız olmak lazım o zamanlar
Uzaylipanda duyguarsddn25 valla bacım kötülüğüne demiyorum 1-2 saat da fazla aç kalsa bişi olmaz gerçekten 4 yıldır pişmanım keşke zorlasaydım dıye şimdi bebek doğunca inşallah sütüm bol olursa oğluma sağıp çaktırmadan vermeyi düşünüyorum vicdanıma batıyor çünkü
Uzaylipanda aselliyaa_ve_annesi ahh ahh içim cız ediyor vallahi kaynanamda bana dedi ama dayanamadım hemen mamaya başvurdum inşallah bunda yapmayacagım yoksa fındık kurtları bizi oynatıyorlar
Asel_sahra Bizimde 2 aydan snra red etti naptmsa emmedi uyurken emerdi onun disinda asla. Baya kilo almadi hatta kaybetti 6 saat ac kaldigi olurdu bende mama verdim olmiyorsa zorlamanin anlami yok dedm toparlandi şükür smdi
duyguarsddn25 Asel_sahra evet gece uykuluyken emiyor zaten benim sütüm le doymuyor mama alıyor gidişat bırakacak gibi duruyor zaten
Brcn4343 duyguarsddn25 evet hatta emzirdikten sonra kalanı sağıp buzluğa atıyordum. 1 ay cok ugrastım emmesini hep biberonla verdım sagıp şuan 3 aylık olduk biberonu reddedıyo meme ıstıyo artık şükür