Efem123 Kizlar bebeğim hiç çiş yapmıyor nerdeyse neden olablr 2 3 günde böyleyiz günde belki. 1 2 kez
Kuzeymen Efem123 havalardan canım ben nefroloji doktoruna götürüp bizzat ona sordum . Terlediği için yapmıyorlarmıs
Serapveminikleri Efem123 yok cnm boğaz enfeksiyonu üşütmekte yada mikroptan kapılıyor boğazı enfeksiyonlu diye emmiyor seni açımdan dolayıda çişi az
Serapveminikleri Efem123 keşke biberon vermeseydin canım ya kaşıkla verseydin genelde biberon alan çocuklar reddiyor memeyş kaç aylık bebeğin
Efem123 Serapveminikleri 4 aylık çok zorbbi surecteyim bu ay geleli çok zorlanıyorum çok mızmız sürekli agliyo sürekli kucak bide açlık çok zor oluyor gecicegini bilsem sabretcem ama geçmiyor
Serapveminikleri Efem123 Geçecek geçecek merak etme hepimiz bu dönemleri yaşadık Allah’ın izniyle büyüyecek bu sefer evi dağıtacak 😂mesela benimki
Efem123 Serapveminikleri Ya insallah dediğiniz gibi geçer 🥰 teşekürler bu arada içimi rahatlattiniz birazda olsa
Sari Efem123 ne kadarlık bebeğiniz bizde 5 aylığız geceleri uyurken hiç çiş yapmıyor sabah uyanık olduğu zamanlar yapıyor ama az bende endişe ediyorum sıcaktan terle atıyor olablir mi acaba diye düşünüyorum