Birbebekkkbircicek Bebeğim 24 günlük ve çok uyuyor 3 saat uyanmadığı oluyor ama ben uyandırıp meme veriyorum hem uyuyor hem emiyor 3 saatte bir doyuyor mu bilmiyorum, açken uyuyabilir mi yenidoğan bebek sarılığımız yok bu arada
Ebraryz Birbebekkkbircicek uyumaz iki saatte bir uyandırıp emzirmen gerekiyor üç saatte ideal doyuyordur buyuk ihtimal
Gokturk-10 Birbebekkkbircicek Yenidoğanda sarılık riski olduğu için uyuyabilir uyandırıp emzirmeniz gerekiyor. Her bebek bir değil arkadaşım doydu uyuyor diye 4-5 saatte bir emziriyordu sarılığı yükseldi. 2 saat gayet iyi
Zeyynep Birbebekkkbircicek 2 saatte bir emzirin kg alımı varsa büyük ihtimal doyuyodur benimkide uyuyodu 2 saatte bir emziriyordum ama hiç kg almamıştı doymuyormuş mrğersem sütüm yetmiyormuş
Birbebekkkbircicek Zeyynep günde 3 çiş 3 kaka uapıyor acaba doyuyor mu mama meme karışık veriyordum günde 2 kez mama veriyordum 10 günde 260 gram almış iyi sanırım
Zeyynep Birbebekkkbircicek biz 1. Ayın sonunda doğum kilosuna bile yaklaşmamıştık verdik üstüne sonra mecbur mamaya başladık kilosu hkda doktor bilgi verir 1. Ay kontrolünde ama bnce 10 günde iyi