Bebegimibekliyorum Anneler 26 haftalık olduk Doğumdan hemen sonra sünnet ettirmek istiyoruz şimdiden mi Sorayım bilgi alayım çatı muayenesinde mi sorayım dr’a?
KaSeAy Bebegimibekliyorum Neyi soracaksın ki:) Doğsun bi saglıkla inş sonra istedigin zmaan yaptırırrsın
Sebnem55 Bebegimibekliyorum doğum doktıru ilgilenmez o konuyla kendi doktoruna sormalık bi durum yokki
Rosy Bebegimibekliyorum Cocuk cerrahi ya da üroloji uzmanlari yapiyor ama ozellikle yenidoganlarda cocuk cerrahlarini tercih edin.
Laproffessora Bebegimibekliyorum çocuk cerrahı yapar sünneti. Doğum öncesi bir çocuk cerrahı ile görüşebilirsiniz.
KaSeAy Bebegimibekliyorum Doğumdan sonra bebegi kontrole cocuk doktoru geliyo odaya ona sorarsın ama genel cerrahi yapıyo genelde cocuk doktorları yapmıyo sanırım. 7. gün sünnet ettirirsen de sünnetmiş. Ben sonradan öğrendgm için 3 aylıkken yaptırmıstk. Hazır hastanedeyken eşin genel cerrahiden randevu alır ve yaptırırsnz:)
KaSeAy Bebegimibekliyorum Aynen ama önce bi çocuk doktoruna sor tabi gelicek yanınıza zaten. O uygun görürse randevu alırsın hemen
Hamzaninannesi Bebegimibekliyorum iyi bir üroloji doktoru veya çocuk cerrahisi hemen yaptırın 40 o çıkmadan acıyı hissetmezmiş ben eşimi dinlediğim için pişmanım şuan ) aylık ama kıyamıyorum valla mecbur yapılacak ama doktorumuz 40 çıkmadan en kolayı diyor kesin yaptır