Nisabera09 Kızlar bebeğim çok kusuyo o yüzden sürekli üstünü kirletiyor çoğunlukla hiç bişeyini ütülemeden kullanıyorum. Zararını görür müyüm acaba
Sedaahmet Nisabera09 ütüsüz olmasının mı. Bence bi zarari olmaz. Şahsen ben ilk dogum yapmadan önce bütün kıyafetlerini ütülüyorum. Ondan sonra hic ütülemiyorum 😅
Berenhanim Nisabera09 6 aylık oldu hala tüm giysilerini ütülüyorum daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum 🤔
Cileklipuding Ben ilk hastane çantasını hazırlarken tek utuledim çok Kırışan kıyafetleri hariç ütülemem okadar vakitte yok zateb
Sedaahmet Nisabera09 ahh o eski ben, ben değilim artık 😂😂😂 28 aylik ve 14 aylik iki cocugum var, bırak ütü yapmayi, tuvalete zor gidiyorum 😂😂zavalli kocacım bile bazen kendi ütüsünü kendi yapıyor söylene söylene 😅
Smrenes Kız ona ne yetişir boşver bişey olmaz kullan gitsin zaten kaç saat kalıyor reflülü bebekte kıyafet.. İlk zamanlar bende her şeyini ütülüyordm sonra saldım gitti.. 🙄 İkinci Bi çocuğum olsa heralde sadece hastane çıkışını ütüler daha da elimi atmam diye düşünüyorum…
Nisabera09 Nltka ben doğduğundan beri ütüleyemiyorum yanımda kimse kalmadı hala da yok yemek çamaşır bulaşık derken ütüye vakit yok 🤦🏻♀️
Nltka Nisabera09 ya vakit yoksa boşverin çok kasmayın ne olacak . Ek gıdaya başlayınca zaten günde kaç kere üst baş değiştiriliyor
Miniknur Ay bıraktım valla:) ütü zaten yapmazdık herkes kendi ütüsünü giyerken ütülerdi. Bebeğinkilere de vakit kalmadı