Ysmergntrk Bebeğimi yalnızca anne sütü ile besliyorum şuan 5 aylık olacağız ama çok fazla baskı var çevremden su vermem yönünde bu durumdan çok rahatsızım doktorum da gerekmediğini söyledi ama ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olurmusunuz ?
Mom05273 Ysmergntrk havalar aşırı sıcak ve çişli bez azalınca vermeye başladım çay kaşığıyla 3 aylığız
En_guzel_yanim Ysmergntrk bence fazla abartmayın derim. Size su verin demişler. Bal pekmez verin dememişler. Havalar aşırı sıcak ve biz duramıyoruz susuz. Sudan ne gibi zarar gelebilir ya.! Koyun biberona içirin ya da kaşıkla neyse. İçmek istemezse bırakırsınız. Şu su veriyim mi vermiyim mi kafasından bi çıkın artık. Su yani bu alt tarafı…
Mom05273 Ysmergntrk aynen susuzluktan işte çok değil günde üç kere birer çay kaşığı veryorum verebilrsn kaynatıp soğutup
bebegimlebuyuyorum Bezini doldurmuyorsa ve turunculum varsa bezinde. Birde bıngıldağı çökmeye başladıysa verin. Aksi takdirde vermenizd gerek yok. Ben 5 aylıkken vermeye başladım bıngıldağının çöktüğünü görünce.
Ysmergntrk En_guzel_yanim sizin de baskı yapanlardan pek bir farkınız yok doktorlar boşuna okuyor valla sizin kadar net herşeyi bilmiyorlar ve evet bal pekmez verin dediklerine de şahir oldum herşeyin tadını bilsin diye tşk
esrasyaa Ben o baskiya yenik dustum birazda sicakliklar cok artinca vermeye basladim. 4 bucuk ayligiz bir aydir veriyorum gunde bir iki cay kasigi veriyordum bu hafta suluk aldim artik
En_guzel_yanim Ysmergntrk doktorlar boşuna okuyor demiyorum. Ama siz anlamamakta ısrarcısınız. sudan bahsediyoruz. SU Ne kadar zararı olabilir ki🤷🏻♀️
esrasyaa Ysmergntrk yani cok vermeyin karnini suyla sisirmesin ki emmesi azalmasin onun disinda bi zarari olmaz diye düşünüyorum 😁