HatunKisisi Oykuaygun bence 4 ölçek koyun. Ben her zaman bi tık az koyuyorum dolu dolu kaşık kıyamıyorum kabız oluyor hemen
Sedaahmet Oykuaygun 130 degilde 120 ayarlayabilirsin. Arkadaşında dedigi gibi 30 un katlari oluyor genelde. 1 ölçek mamaya 30 cc su koyuluyor genelde. Mama kutusunun üzerinde ölcü tablosu yok mu. Hangi mamayi kullaniyorsunuz
Oykuaygun Sedaahmet aptamil kullanıyorum. 1 aydır 120 ölçek veriyorum 1-2 hafta öncesine kadar birazını çıkarıyordu şimdi kusma yok. Doktorumuz bugün 120 ile nasıl doyuyor en azından 130 yap dedi. Nasıl ayarlıcam diye sormak o an aklıma gelmedi. Suya mama ekledikten sonra maması biraz artıyor o yüzden 130 ayarlamak zor oluyor. bebegimlebuyuyorum Eeisitan Zhrabrk
bebegimlebuyuyorum Oykuaygun 130 ayarlayamazsınız. 4 ölçek 120 cc veya 5 ölçek 150 cc yapabilirsiniz ancak.
Eeisitan Oykuaygun 130 ayarlayamazsınız mamayı fazla yapın artanı dökersiniz çünkü mama yetersiz koyulduğunda doyurucu olmazmış yada suya fazla geldiğinde böbrekleri yorarmış internette öyle okumuştum
Zhrabrk Oykuaygun ama zaten 120 cc su 4 olcek mama karisinda 130 cc oluyo ama 130 cc su ile elde etmek icin 150 yapip dokmeniz gerekiyo. Bende bilmiyordum arkadasim soylemisti
Sedaahmet Oykuaygun ben biberona önce suyu koyuyorum hep, sonra mamayi koyuyorum. Ölcüyü ayarlamak zor olmuyor öyle. O zaman diger arkadaslarinda dedigi gibi 150 cc mama yapacaksin. İctigi kadarini icecek, kalani da dökeceksin 🤷🏻♀️
Oykuaygun Sedaahmet bende öyle yapıyorum önce su sonra mama. Aslında bende öyle düşündüm ama ne kadar versen o kadar içiyor sonra da kusuyor en iyisi bir miktar dökmek olacak
Sedaahmet Oykuaygun işte döküncede mamaya yazık oluyor. Ucuz birsey degil sonucta 🤷🏻♀️ sen en iyisi 135 yap, 4,5 ölcek koy göz kararı 😂 kac aylik bebegin bu arada. Doyduğunda biberonu itmiyor mu
Oykuaygun Baharbek 3 aylık 180 versem onu bile içer 😅 bugüne kadar kussa bile o biberonu ittiğini görmedim 😅
Oykuaygun Sedaahmet 3 aylık ya yok bugüne kadar hiç biberonu itmiş değil 😅 180 versem onu da içer o potansiyel var 😅
Baharbek Oykuaygun benimkide öyle yaa 😂 bitince ağlardı hep 4. Ayda iştahları gidiyor ama artık o kadar sık ve çok istemiyor 4-5 saatte 150 içiyor halbuki 2. Ayda 2 saatte bi 150 içiyodu 😄
Sedaahmet Oykuaygun kücükmuş daha. 4 aydan sonra hareketleniyorlar genelde. Sen bir ay daha 135 ver en iyisi. Sonra 150 yaparsin, midesi de genişliyor zaten zamanla.