busrasilra14 ahkalbimm kullaniyorum a101 der susarim 😍 bir kere soktan aldim hic begenmedim superfresh begenmedim. Ama a101 bence harika
ahkalbimm busrasilra14 ben hiç denememiştim bilmiyordum dedim superfresh alayım iyidir belki allahtan ilk buraya sormak aklıma geldi şimdi a101 den alıcam
YigitAlpsMom ahkalbimm dün a101 den kıymalı patatesli aldım icinde harç yoktu😂😂 sicakken beğenmedim ama soğuyunca biraz güzel geldi patatesli kalem böreği var çok güzel onu tavsiye ederim
ahkalbimm Hulyaemirasim 😂 şey derim bu yoğunlukta hemde bebekle size iki çeşit börek yaptım daha ne beklersiniz benden 😂😂
busrasilra14 ahkalbimm yok yok hic alma canim. A101 tepsi boregi parmak parmak olan hepsini alabilirsin. Hatta tepsi boregini alirsam onun altindaki yanmaz kagit direk onunla pisirebiliyorsun
Nrhytymnl ahkalbimm belkide ama biz bi kere aldık çok fena yaptı bizi bi daha asla almadık ben tavsiye etmedik.
nhr ahkalbimm ben a101den nimet marka peynirli tepsi boregi aliyorum firinda pisiriyorum hemen hem cabuk pisiyor hem inanilmaz lezzetli hatta gelen misafrlerden tarif isteyen bile olmuştu