Biittercikolata Kızlar şimdi yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya önce Yogurt tattiracagim ama Ne yoğurdu? Hangi yogurt? Kendim yapsam mayasını hangi yogurttan? Bunları bilmiyorum. 1 yasa kadar inek sütü yasak olduğu için. Bana yardımcı olabilir misiniz? ☺️
Guligul Biittercikolata kendi yaptiginiz ev yogurdunuzla baslayin. Sonra sebzeler sonra meyveler seklinde ilerleyin. Inek sutu vermeyin onun yerine zaten yogurt ayran kefir yiyip icecek. Zamanla alisacaksiniz endise etmeyin 👍
Rose1221 Biittercikolata ben açık süt alabileceğim bir yerde olmadığım için Pınar organik yoğurt aldım günlük süt ile mayaladım. Olmazsa Sütaş babymix var sadece probiyotik ve yoğurt içeriyor hiç bir koruyucu yok tadı şeker gibi çok güzel. Onu da verebilirsiniz zaten 1-2 kaşık yiyecek ilk etapta
OncedenGurme Biittercikolata sindirimi kolay ve anne sütüne en yakın süt olduğu için keçi sütü tercih ediyorum. Probiyotik maya kullanıyorum ayrıca
Biittercikolata Guligul Teşekkür ederimm ☺️ Inek sütünü doğrudan veremiyoruz değil mi? Yogurt için kullanılıyor mu?
Minik1Ege Biittercikolata inek sütünü direk içiremiyorsunuz ama mayalayıp yoğurt kefir yapıp verebiliyorsunuz😊