acemiannedrnm Merhaba anneler sabahtan bu yana sol göğsümde top gibi bi kitle var ağrı yapıyor 45 günlük anneyim acaba üstüne mi uyudum niye böyle oldu anlamadım bebeğim de sütünü içiyor bi sıkıntımız yoktu bilen arkadaşlar önerilerileriniz var mı?
dilaraefe acemiannedrnm göğüsün tam boşalamıyordur damar gibi şişme benimde oluyor tam sağlamadığım zamanlarda
Yalin acemiannedrnm yaaa onceki gece ben de sagda farkettim bi endiselendim ama ertesi gun cok dolmustu, ondandi herhalde, benim sag soldan daha dolu oluyor
Gorkemm acemiannedrnm göğüs tam boşalmıyorsa mastit olmuş olabilirsiniz. Bol bol emzirin ondan sonrada sağın yoksa kanallarıniz daha da tikanir
dilaraefe acemiannedrnm sağıyorum duş alıyorum çıkıp tekrar sağıyorum öyle rahatlıyor özellikle uzun süre sağmazsam çok şişiyor
Ellaynagme Kızlar aman dikkat edin. Eger kızarıklık ateş vsde varsa memelerde tıkanıklık yani mastit olabilir. Bol bol o gogsu emzirin sağın.
Gorkemm acemiannedrnm Çok daha kötü olursa, kızarıklık ve ateşlenme muhakkak doktora gidin.. mastit çok kötüdür ama bol bol emzirir ve sıcak duşta masaj yaparsanız veya sıcak kompres iyi olur