Havva3437 Hanımlar topuk kanında trioid (TSH) normal çıkıp sonradan yükselen varmı bize öyle oldu 5,69 çıktı TSh başına gelen varmı
Yusufali06 Havva3437 bizim ilki yüksek çıktı snra düştü. Ama ilk günlerde bu şekilde dengesizlikler olması normal demişti doktor. İnş Bi sıkıntı olmaz tekrar düşer sizinde
34_21_23 Havva3437 bizim başta yüksekti sonra ikinci kontrolde düzelmişti. Üstte kalsın başına gelen olmuştur muhakkak
Havva3437 34_21_23 sağlık ocağında aramadılar sonradan özel hastanede normal kan almışlardı sarılık vardı orda anlaşıldı moralim çok bozuldu
Yusufali06 Havva3437 evet sağlık ocağından aradılar aynı zamanda hastanede bşka sebeple verdiğimiz kan sonuçlarında da tsh yüksek çıkmıştı zaten biliyorduk. İkinci kez topuk kanı verdik. 1 hafta snra da arayıp sonuçları öğrendik çok şükür düşmüştü. Topuk kanı sonucunda Bi sıkıntı yoksa aramıyorlar sizin arayıp öğrenmeniz lazım.
Ddddddd01 Havva3437 gelişiminde hiç bir sıkıntı yok çok şükür erken teşhisin önemini Bi kere daha çok iyi anladım geç kalmış olsaydık daha kötü şeyler olabilirdi bizim ki ilk doğduğunda sınırın baya üstündeydi şimdi ise tam sınırda sınırdan aşağıya düşmesini bekliyoruz ona göre ilacı bırakacağız bakalım zaman gösterecek herşeyi
Yusufali06 Havva3437 topuk kanında tsh yüksek çıktı diye yazmışsınız ama ben ona göre yorum yaptım size 🤷♀️