Cookanne Kızlar bir buçuk yaşında kilosu %10 %25 arasında olan bebişlerinayak numarası kaç acaba alacağım da şimdi. Bilemedim 21 uygun olurmu diye
1234560 Cookanne Deneyerek al mutlaka. Her ayakkabı kalıbı bir değil. Bir de bebeğin ayaklari tombulsa her ayakkabi olmuyor olanlarda çok büyük geliyor
Arc1993 Cookanne bu cocuğa göre değişir. Benim oğlum 1 yaşında 21 giyiyordu🤷🏻♀️ Alacağımız sitede ayak cm göre nolar var onlara bakın bence
Gamzedef Cookanne ayakkabıyı deneyerek alın benim kızın ayağı tombul taraklı oldu için çoğu ayakkabı olmadı
Cookanne 1234560 oğluma denemeden almıştım ortalama ayak cmini biliyordum fakat kızım zayıf o yüzden sordum. Google baktım ama yine de Bi sormak istedim
1234560 Cookanne Anladım boy ve kilosuna göre de değişiyor. Kızımın da ayak numarası belliydi ama tombuldu . Ayak numarasına uygun olduğu halde ayağı girmiyordu. Ayağının girdiği de çok büyük oluyordu
assd15 Cookanne bazı ayakkabılarda ayak ölçüsü oluyor alacağınız ayakkabının tablosu varsa bebeğin ayağını ölçerek karar verebilirsiniz🌸 (topuk-başparmak ucudur ayak ölçüsü)