Minikkus- biz yaptırdık 3.ayda şimdi 5.ayda 2.dozunu olcaz son bi 15 aylıkken 3.dozu kalıyo işte. Meningokok diyorlar ikisinin bir arada olunmasına yani bexsero ve nimenrix ikisini birden olduk. Ateşimiz max 37.1 i gördü ama hep kontrol ettim soydum beziyle bıraktım ve 8 saatte 1 paronax s verdim, 37.1 i görünce de sirkeli nemli bezle sürekli koltuk altlarını, kollarını, ayaklarını (aşı yerleri hariç tabi) ıslattım. Öyle öyle ilk günü atlattık 2. Gün fitile devam ettim ama ateşi 36yı geçmedi şükür. Birde o ay sağlık ocağındaki 3.ay aşılarını da olmuştuk. İlk gün yıkama dedi doktor yıkamadık ertesi gün ılık suya soktum. He bu arada birde menenjit aşılarını özeldeki çocuk doktorumuz yaptı ve yaptığı gibi ateş yapabilir dedi daha hastaneden çıkmadan bize ilk fitilimizi verdi orda verdim hemen. Aklınızda olsun. Tabi aşı etkileri geçtikten sonra bu menenjitin etkisi miydi yoksa 4. Ay atağı mıydı bilmem ama uyuma alışkanlığımızla birlikte tüm huylarımız değişti. Umarım 2. Dozda huylarımız yine değişmez