Gorkemm Kızım 3 aylık. Emziriyorum fakat 2 gündür sutum azaldı gibi. Malt içeceğinin faydasını gören var mı. Sütü arttiriyor mu ve günde nekdr içmek gerekiyor
Apalie Gorkemm ben 24lü iki paket promalt kullandım. Her gün bir tane içtim ve faydasını gördüm. Onun haricinde sütlaç tavsiye edebilirim, onun da epey etkisi oluyor
Paytenn Gorkemm canım ben koliyle aldm baya işe yaradı sütüm çoğalnca bıraktm yarısı duruyo uyguna vereblrm
Gorkemm Firdevs humana düzenli içiyorum 3 aydır ama ben pek faydasını görmedim. Siz günde kaç bardak içiyorsunuz
Firdevs Gorkemm ben artık içmiyorum da canım sabah öğlen akşam birer su bardağı içiyordum çok iyi geldi ayrıca öğlen ve akşamları bir kase yoğurdun içine bol dere otu doğra ye oda acayip süt yapıyor birde sürekli emzir emdikçe daha da çoğalıyor inan Bi emzirme danışmanının lafı çok hoşuma gidiyor sütüm az çok demeyin "Emzirin gitsin" 🙏
Apalie Gorkemm yok su katmadan içtim, zaten sulandırılmış pekmez gibi bir tadı var, ilk başlarda ağır geliyordu ama içtikçe alıştım, bir de bebeğimi düşünerek içince daha kolay oldu
Nazlicicegim Firdevs Merhaba Firdevs hanım bu promalt ve maltana içeceklerini sabah öğlen akşam tükettiğimiz takdirde en erken ne zaman etkisini görebiliyoruz ? (bünyeden bünyeye fark eder tabi ama genel olarak kaç gün ?) Ayrıca ben sağarak olduğu kadar sütümü veriyorum bir faydası olur mu bana
Firdevs Nazlicicegim valla canım ben akşam içtiğimde sabah göğüslerim dolu dolu oluyordu dere otunu da denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum birde maltana yı günde 1 kere içiyordum promalt ı da 1 kere humanayı üç kere içiyordum tabi ben bunların hepsini aynı anda tüketmedim hiç hep biri bitince birini aldım sadece dere otunu hergün yedim 🙃
Firdevs Nazlicicegim emmiyor mu? Sadece sağıyorsan aynı emzirir gibi saat başı sağman gerekir ki göğüslerin uyarılsın çünkü uyarıldığı kadar süt yapıyor göğüsler Bi yerde okumuştum süt göğüste değil beyinden gelir diye gerçekten emzirmiyorsan eğer sürekli sağ çünkü ben oğlumu ilk 2 ay sadece sağarak besledim meme reddi vardı tabi büyük uğraşlar la memeye alıştı sağmaktan vazgeçme sağarken bebeğine bak onu beslediğini düşün ki hormonların ona göre süt üretimi artsın 🙏
Nazlicicegim Firdevs Anladım canım o zaman ertesi gün az çok etki etmesi lazım banada. Bende denemek istiyorum ama sadece şeker oranından dolayı içmeye çekinmiştim. Çok mu şekerli? Çok teşekkür ederim bu arada ☺️
Nazlicicegim Firdevs Malesef emmedi ne yaptıysam emziremedim doğduğundan beri sağarak veriyorum + mama destekli gidiyoruz. Son haftalara kadar 2 saatte bi sağmaya azda olsa süt çıkarmaya çalışıyordum ama son birkaç haftadır 4-5 saatte bi sağıyorum çünkü çıkmıyor bazen sağdığımda çıkmasa bile sağıp uyarmaya çalışıyorum ne yaptıysam artmadı sütüm bunda da artmazsa artık yapacak bişeyim kalmıyor sanırım. Ama inşallah dediğiniz gibi artar 🙏
Firdevs Nazlicicegim promalt çok şekerli ben kilo almaktan korktuğum için bıraktım hoş yine aldım kilo ama 🙈 sen dediğim gibi oğlunu emziriyormuşsun gibi sağmaya devam et rabbim rızkını verir bebişinin uyuyabiliyor san gün içinde uyumadan bir kase yoğurtlu dere otunu ye uyu kalkınca bile farkı göreceksin inşallah ve inan herşey beyinde bitiyor iki ay ben de çok çektim şükür normale döndü darısı senin başına inşallah ara ara emzirmeye çalışmaya devam et pes etme o azıcık olan sütün şelale olur akar merak etme 🙏
Asafeymeninannesi Gorkemm faydasımı gördüğüm bir kaç içecek oldu -Vitamoms -Hipp still tea -Momstea Bu 3 içeceğin inanılmaz etkisini gördüm. Ebebekten temin etmiştim. Promalt içeceğin de aşırı gaz yaptığını duymuştum