2cocuklu1anne Kızım uyanınca yere yatırıp oyun oynatmaya çalışıyorum şıngırak dişlik müzikli oyuncak konuşuyorum… ama hemen sıkılıyor istemiyo siz neler yapıyosunuz çok çabuk sıkılıyor müzikli dişlik bile aldım… agliyo hemen
Kbrasg 2cocuklu1anne aynı bizim kız 4 ay 24 günlük markete gidiyoruz durmadan hem serin hem de cok dikkatini çekiyor bi dolanıyıruz her girmede bi parca bişey alıp cıkıyoruz ben çözümü böyle buldum. Marketlerde yakın neyseki😊
Yigitannesii 2cocuklu1anne ayni sekilde 4 ay 27 gunluk. Genelde kucakta gezmek istiyor. Ayakta durmak istiyor. Yatmaktan sikildilar artik. Bende zor oyaliyorum sarki soyluyorum ce ee oyunlari yapiyorum zeka karti veriyorum cingirak falan derken sonunda yine kucaga geliyo . Her yere dokunmak kesfetmek istiyo etrafa bakcak oyle
yokbecanim 2cocuklu1anne çok oyuncak ve aşırı ilgiyle çocuklar tatminsiz oluyorlar.kendi haline bırakıp bir de pet şişe verince oynuyordu benim kızım o aylarda mesela.yani oynuyordu dediğim işte elinde evirip çevirip inceliyordu kısa süre de olsa.o anlarda siz müdahale etmeyin kendi kendine oynasın.5 saniye bile sürse kendi oynasın.ben kızımı hiç bırakmadım hata yaptım 3 yaşına girecek hala oyuncaklarla oyun kurmuyor 5 dk bile