Ayse92 Kızım 23 günlük yüzünde ergen gbi kırmızı kırmızı noktalar halinde sivilce gibi isilik gbi şeyler çıktı tüm yüzünü kapladı nerdeyse doktora gittim bebek sivilcesi normal dedi ama 1 hafta oldu geçmedi yaşayan bilen var mı ne zaman geçer bunlar 😢
Tuba Ayse92 benim oglumdada gelmisti ama cabuk gecmisti. ara ara cikiyor hala. yarin 3 aylik olacagiz insallah
adaninannesi Ayse92 canim ayni sorun bizde de var 10 gundur gecmiyo doktor sampuani degistirdi ve bana yumurtayla cikolatayi simdilik yasakladi onlar etkili mi bakicaz denicez dedi ama gecer dedi doktor merak etme ben de cok kafaya takiyom valla
Minikprensannesi Ayse92 sütün yaglıdır benım oglumda öyleydi ilk bir bucuk ay sırf anne sütü içti ilk aylarda 1 kılo aldı hatta yarıyordur ondan öyle 😂 geçiyo sonradan merak etme süt yaglı güzelse öyle oluyor
Aslipek Ayse92 bizde 30günlügün bizimde var bu problem doktor çilek domates yeme bakalım elerji yapıcak şeyler dene çikulata da yeme bakalım dene gecicekmi dedi Ama oluyo genelde herkeste bende ilklerde cok takıyodum sen cok sarma cocugu düzelirt dert etme
Rzgr Benim bebegimde de aynisi var doktora goturdum anne genetiginden gelen birsey dedi ilac kullanmaniz gerekmiyor 3 aylik olunca kendiliginden gececekmis bizimde 20 gunlukken basladi suan 2 aylik oldu ve sadece birkac tane kaldi
Ayse92 Rzgr ilginç bizde hiç sivilce sorunu yok ne bende ne kardeşlerimde ama babasında var ondan geçmiş olabilir mi ki
Tuba Ayse92 yok hayır kalmıyor ama elleme sakın kendiliğinden gider geri. ama illa bir şey yapmak istiyorsan ana sütünden damlatabilirsin üstüne
Rzgr Ayse92 hayir tabiki iz yok bende endise etmistim hatta doktora gidene kadar alerjik sandim domates yumurta hatta peynir yemedim endise etmeyin zamanla gectigini farkedeceksiz hatta bazi gunler sabah bi bakarsiniz bir suru var aksama dogru gecmis yada banyo yaptirirsiniz hicbirsey yok 1 saat sonra yine cikiyorlar bence rahat olun
Zeynepmiray_ Biz de 21 günlüğuz kendi sutumden sürdüğüm de geçiyor biz de aynı sivilceler var süt bezesi dediler büyükler 😊
ArYa19 Hametan pomad vermişti doktor benim bebeğime. Yanakları berbat haldeydi sabah akşam sürdüm birkaç güne geçti
Havvamurat Ayse92 canım bebeğim 6aykik oldu doğumdan beri sivilce problemim var cildiyeye gittim bir krem verdi emziren annelerin kullanabileceği ama hiç faydasını görmedim yine gideceğim