Serap5252 AliEgem kullanıyorum ama beni zayıflatmadı pek ben dikkat edemedim 1 kilo falan anca gitmiştir ama sütün kalıtesi artıyor zeka geliştiriyor
AliEgem Serap5252 ben sadece kahvaltı ve 6 da yemem yiyorum sonra birley yemiyorum bende ise yarar mı acaba
Serap5252 AliEgem sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yiyin bol su için bir saat sonra falan da kahvaltı yapın iştah azaltıyor
Birprensannesi_ AliEgem ben watsons dan aldım 40 tl idi fiyatı tatlım tadı güzel ama yag mide bulandırıyor markası Lıfe ın ☺️
Birprensannesi_ Ozlemce her sabah aç karnına bır tatlı kaşıgı yıyorum ustune 2 bardak su içiyorum tatlım ☺️
Birprensannesi_ @AliEgem @Ozlemce Hındıstan cevızı yagı dısında aynı zaman da gunde 2 öğün zeytin yapragı çayı içbilirsiniz birde daha hızlı detox etkısı yaratıyor 🤗
Birprensannesi_ AliEgem yok tatlım farketmıyor hepsi aynı organık yazıyorsa üstünde sorun yok ☺️ a101 de satıldıgını bılmıyordum 🙃
Cemilev AliEgem kahveye katıp icsen daha dogru okur cnm Ersen’e hic denemedim ama muhtemelen kahve de daha iyi gidiyor Türk kahvesi yada filtre kahve yada mescide cnm sade koy icine dik
Cemilev AliEgem cok etki etmez cnm önemli olan mide boşken yenmesi sen aksama kadar su içersin yemek yersin cok etkili olmaz cnm